Demoyritys

Demoyritys

Tervetuloa Demoyrityksen kotisivuille

Kotisivut kertovat brändistä ja palvelusta

Ammattimaiset kotisivut herättävät arvostusta sekä yrityksesi yhteistyökumppaneissa että asiakkaissa. Kotisivut kertovat asiakkaillesi – niin nykyisille asiakkaille kuin vasta asiakkuutta harkitseville – millainen yrityksesi on ja mitä se tekee. Yrityksesi verkkosivut ja yhdistyksesi kotisivut ovat usein se paikka, missä asiakas ensimmäisen kerran kuulee yrityksestäsi ja pääsee tutustumaan paremmin sen brändiisi. Mitä parempi ensivaikutelma asiakkaalle tulee, sitä varmemmin hän päätyy ottamaan yhteyttä.

Hyvät nettisivut parantavat yrityksen tunnettuvuutta

Ennen vanhaan "puskaradio" eli entisten tai nykyisten asiakkaiden suositukset saattoivat riittää yrityksen tunnettuvuuden ylläpitoon. Kuluttajat kuitenkin etsivät tietoa nykyään lähinnä internetin hakukoneiden avulla. Mitä paremman hakutuloksen verkkosivut saavat, sitä enemmän niillä vieraillaan ja sitä enemmän yrityksen tunnettuvuus (ja liikevaihto) kasvavat. Jopa kolme neljästä kuluttajasta vierailee yrityksen verkkosivuilla ennen yhteydenottoa, tilausta tai tarjouspyyntöä.

Internetiä käytetään yhä enemmän mobiilissa, siksi uusien kotisivujen on tärkeää olla mobiiliystävälliset. Tämä tarkoittaa sitä, että sivujen on näytettävä hyvältä myös kännykän ruudulla, ja avauduttava nopeasti. Esimerkiksi Google on kertonut julkaisuissaan, että sivujen odotetaan latautuvan korkeintaan kahdessa sekunnissa, ja jos verkkosivujen sivulataus kestää yli kolme sekuntia, asiointi keskeytetään.

Sekä yritykset että kuluttajat ovat usein yhtä mieltä siitä, että suomalaisten yritysten verkkosivuissa on paljon parantamisen varaa. Kotisivujen yleinen ongelma on hitauden lisäksi epäselvyys. Sekavilta sivuilta asiakkaan on vaikea löytää etsimäänsä tietoa. Sellaisetkaan verkkosivut, joita ei ole päivitetty pitkään aikaan, eivät houkuttele asiakkaita. Lisäksi on tärkeää tarjota kuluttajien toivomia yhteydenottotapoja. Puhelinsoiton sijaan yrityksiin halutaan ottaa yhteyttä verkkolomakkeella, chatissä tai sosiaalisen median kautta.

Aloita nyt!

Yrityksemme osaa rakentaa yrityksellesi toimivat, nopeasti latautuvat ja selkeät verkkosivut, joiden sisältö on tuotettu hakukoneita ymmärtävässä muodossa. Osaamme ottaa huomioon sen, että sivut toimivat kaikilla laitteilla, ja että niiden päivittäminen sujuu helposti ja nopeasti. Hyvin suunnitellut, laadukkaat ja myyvät verkkosivut houkuttelevat yhä uusia asiakkaita ottamaan yhteyttä, joten yrityksen kotisivut ovat yksi tärkeimmistä asioista, joihin yrityksen viestinnässä ja markkinoinnissa kannattaa panostaa.

Aloita uusien kotisivujen suunnittelu, rakentaminen tai uudistaminen ottamalla yhteyttä!

Kävijälaskuri: 1234

 
© knp-kotisivukone.fi 2024